Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın hasar görmek

Rüyada arabanın hasar görmek

Rüyada arabanın hasar görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, sürekli yerinde sayacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, talihinin artacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın hasar gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutun.

Rüyada arabanın hasar görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, kazancın her daim artacağına yorulur.

Rüyada arabanın hasarlı olduğunu görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba hasarı görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret eder.

Rüyada hasarsız deprem görmek azalacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasarlı bina görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına işarettir.

Rüyada hasarlı araba almak kirli işlere bulaşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin hasar gördüğünü görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada arabayı hasarlı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments