Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde batmadığını görmek

Rüyada denizde batmadığını görmek

Rüyada denizde batmadığını görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, elinin darlık içinde kalacağına, aile hayatının bozulacağına, daha sık bir araya geleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde batmadığını gördüyseniz:

  • Eğitiminizi, belli ekspertiz konularını veya yeteneklerinizi ilgilenirden bilgiler toplayabilirsiniz.

Rüyada denizde battığını görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde batmamak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Rüyada denize batmadan yürümek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine delalettir.

Rüyada arabanın denize battığını görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada denizde batan araba görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada denizin üstünde batmadan yürümek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sevap işleyeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde batmadığını görmek çok mutlu olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada denize battığını görmek her geçen gün sorunların artacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments