Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın çekildiğini görmek

Rüyada arabanın çekildiğini görmek

Rüyada arabanın çekildiğini görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın çekildiğini gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, yeni eğitimler ya da seyahatler her anlamda faydalı olabilir.

Rüyada arabanın çekildiğini görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına delalettir.

Rüyada çekilmiş haşhaş görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, imkânların günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halay çekildiğini görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına inanılır.

Rüyada çekilmiş et görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, iftiraya maruz kalınacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmek ve hesaba çekilmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çekilmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada kamera çekilmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine delalettir.

Rüyada kulağı çekilmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments