Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekilmiş et görmek

Rüyada çekilmiş et görmek

Rüyada çekilmiş et görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada çekilmiş et gördüyseniz:

  • Eğitim, öğretim aktiviteleri, felsefik konular ya da kültürel aktivitelere ağırlık vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada diş etlerinin çekildiğini görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekilmiş et görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine delalet eder.

Rüyada diş etinin çekildiğini görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet eder.

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yüzüne kan geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş çekip çıkarmak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kameraya çekilmek fırsatların heba edileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek dişinin çekildiğini görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına alamet eder.

Rüyada denizin çekildiğini görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments