Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kamera çekilmek

Rüyada kamera çekilmek

Rüyada kamera çekilmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada kamera çekilmek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada kameraya çekildiğini görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Rüyada kamera çekilmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalet eder.

Rüyada kameraya çekilmek çok büyük mutluluk duyacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar kamerası görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini kamerada görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kamerada olmak içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulur.

Rüyada kendini kameraya çekmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kameralı telefon görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments