Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağı çekilmek

Rüyada kulağı çekilmek

Rüyada kulağı çekilmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, şükrederek yaşayacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağı çekilmek gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler ya da farklı kültürler ilginizi çekebilir.

Rüyada kulağının çekildiğini görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, ana baba sözü dinlemeye, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kulağı çekilmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada foto çekilmek eşi tarafından yüceltileceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine inanılır.

Rüyada sorguya çekilmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada tesbih çekip salavat getirmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına rivayet eder.

Rüyada denizin suyunun çekildiğini görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına işarettir.

Rüyada kolundan çekilmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, başarısının azalacağına delalet eder.

Rüyada denizin çekildiği görmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, iş projelerinin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments