Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at arabasına sürmek

Rüyada at arabasına sürmek

Rüyada at arabasına sürmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, kişinin afiyette olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, onu doyasıya yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada at arabasına sürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek, destek olmak veya asistanlık yapmak isteyen kişiler olsa da, nereden başlayacaklarını bilemiyor olabilirler.

Rüyada at arabasına sürmek sıkıntı yükleneceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada at arabasi sürmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada atlı araba sürmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada atla tarla sürmek şansının da açık olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atla çift sürmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalettir.

Rüyada atı sürmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dört nala at sürmek yakın çevresine fikir danışacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz at sürmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments