Rüyada gülmek ve ağlamak

Rüyada gülmek ve ağlamak ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, kolaylık sağlayacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gülmek ve ağlamak gördüyseniz:

  • Belli konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini bekliyorsanız, daha gerçekçi olmalı, konuyu ilgilendiren şahısların karakterlerini unutmamalısınız.

Rüyada ağlamak gülmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine delalet eder.

Rüyada gülmek ve ağlamak büyük sıkıntılar çekileceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağladıktan sonra gülmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak birikmiş parasının olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada güldükten sonra ağlamak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kalbini kıracağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulmaktadır.

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına yorulur.

Rüyada ağlamak ve gülmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlamak sonrada gülmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top