Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülen kedi görmek

Rüyada gülen kedi görmek

Rüyada gülen kedi görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işinde başarılı olacağına, başarı kaydedeceğine, hikmet sahibi olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada gülen kedi gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada gülümseyen kedi görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gülen kedi görmek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanmış gül görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada yeşil gül görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kırmızı gül görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki gül görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin gülüşünü görmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada küçük gül görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments