Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki gül görmek

Rüyada iki gül görmek

Rüyada iki gül görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kararlarına saygı duyulacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, işinde dar boğaza gireceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına alamet eder.

Rüyada iki gül gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız şeyler söylemeden veya yapmadan önce söylenenlere kulak vermelisiniz.

Rüyada eski eşini gülerken görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini gülerek görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine işarettir.

Rüyada gül fidanı görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gonca gül görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, çoluk çocuğa karışacağına delalettir.

Rüyada babayı gülerken görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini gülerken görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, lüks, konfor içinde olacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına alamet eder.

Rüyada gülerek konuşmak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara gül atmak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments