Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük gül görmek

Rüyada küçük gül görmek

Rüyada küçük gül görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine delalettir.

Rüyada küçük gül gördüyseniz:

  • Gelişmeler çok yakında istediğiniz şekilde olabilir.

Rüyada küçük gül görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gülüp eğlenmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada sarı gül vermek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül dalı kesmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına tabir olunur.

Rüyada güllü yasin kitabı görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül takmak kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada tek beyaz gül görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalettir.

Rüyada saçında kırmızı gül görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments