Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde kırmızı gül görmek

Rüyada başkasının elinde kırmızı gül görmek

Rüyada başkasının elinde kırmızı gül görmek kendisini ona adayacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, ilerleyemeyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının elinde kırmızı gül gördüyseniz:

  • Yani, sorunsuz anlaşabilmeniz için ikinizden birinin özveride bulunması gerekecek.

Rüyada birinin elinde kırmızı gül görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, gözünün yaşını sileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elinde kırmızı gül görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, doyasıya sefasını süreceğine inanılır.

Rüyada başkasının elinde kırmızı gül görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada beyaz gül ve kırmızı gül görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada buket kırmızı gül görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kurumuş kırmızı gül almak yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiden kırmızı gül almak zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada birine kırmızı gül görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments