Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınava yetişmeye çalıştığını görmek

Rüyada sınava yetişmeye çalıştığını görmek

Rüyada sınava yetişmeye çalıştığını görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine inanılır.

Rüyada sınava yetişmeye çalıştığını gördüyseniz:

  • Memnun edilmesi zor kişileri etkilemek için çok fazla enerji harcamamalısınız.

Rüyada sınava yetişmeye çalıştığını görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınava yetişemediğini görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, ekmeğinin azalacağına işaret eder.

Rüyada sınava yetişmeye çalışmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, yeni bir ilişkiye başlayacağına inanılır.

Rüyada sınavı yetiştirememek iyilik görüleceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınava girip yetiştirememek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sınav sorularını yetiştirememek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, birikiminin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınava yetişememek iyi habere, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir yere yetişmeye çalıştığını görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments