Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gres yağı görmek

Rüyada gres yağı görmek

Rüyada gres yağı görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, ulvi kimse haline geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gres yağı gördüyseniz:

  • Hızı arttırmak, tavuk yakalamak için aniden kümese koşmakla aynı anlama gelebilir.

Rüyada gres yağı görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına tabir olunur.

Rüyada et yağı görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada kar yağışını izlemek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, o işten ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sana yağı yemek evlenme yolunda adım atacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalet eder.

Rüyada balık yağı görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, tüm parasını kaybedeceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağın döküldüğünü görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yağı görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır yağı görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, maddi olarak güç kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments