Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş yağı sürmek

Rüyada güneş yağı sürmek

Rüyada güneş yağı sürmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş yağı sürmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, bayansanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Rüyada güneş yağı sürmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada güneş yağı görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça badem yağı sürmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Rüyada badem yağı sürmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yılan yağı sürmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, hep yerinde sayacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada gül yağı sürmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacı yağı sürmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır yağı görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments