Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacı yağı sürmek

Rüyada hacı yağı sürmek

Rüyada hacı yağı sürmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, sırların ortaya çıkmasına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada hacı yağı sürmek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyleri değiştirmenin zamanıdır.

Rüyada hacı yağı sürmek işlerinin kötüleşeceğine, para pul sahibi olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hacı yağı görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gül yağı sürmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yılan yağı sürmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine yorulur.

Rüyada badem yağı sürmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, hayırlı işe yorulmaktadır.

Rüyada güneş yağı sürmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada saça badem yağı sürmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada hacı misi sürmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments