Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül satmak

Rüyada gül satmak

Rüyada gül satmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, çok yoğun çalışacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına delalet eder.

Rüyada gül satmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada kırmızı gül satmak bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet eder.

Rüyada gül satmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçe satmak kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, eşine değerli hediyeler alacağına alamet eder.

Rüyada koyun eti satmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada keçi satmak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına tabir olunur.

Rüyada uçak satmak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine işarettir.

Rüyada mal satmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulur.

Rüyada bir malını satmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, rahat nefes alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments