Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi satmak

Rüyada keçi satmak

Rüyada keçi satmak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi satmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz onların yerinde olsanız, sizin davranmayı seçeceğiniz yönde davranmayabilirler.

Rüyada keçi satmak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine alamet eder.

Rüyada keçi kesmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada siyah yavru keçi görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ahırda keçi görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzülmüş keçi görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna delalettir.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine işarettir.

Rüyada koyun ve keçi kesmek rahatlığa erileceğine, tüm sorunlarının biteceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine delalettir.

Rüyada keçi dışkısı görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments