Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak satmak

Rüyada uçak satmak

Rüyada uçak satmak dünyanın kendisine galip gelmesine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, onlarla ayrı düşeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçak satmak gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Rüyada uçak satmak hayattan yana umudunun kırılacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret eder.

Rüyada araç satmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Rüyada eski kıyafetleri satmak üzüntülerin sevince döneceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar satmak eşit davranılacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalet eder.

Rüyada sığır satmak insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının altınını satmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek satmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parfüm satmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments