Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı gül satmak

Rüyada kırmızı gül satmak

Rüyada kırmızı gül satmak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, kazancının epey düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı gül satmak gördüyseniz:

  • Yani kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada kırmızı gül satmak işinde büyük başarı elde edeceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül satmak kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı et satmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma satmak huzursuzluk yaşanacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı biber satmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sıkıntılarının geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı araba satmak yapılan hataların çok zarar getireceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına inanılır.

Rüyada toplanmış kırmızı gül görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına alamet eder.

Rüyada canlı kırmızı gül görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments