Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül sapı görmek

Rüyada gül sapı görmek

Rüyada gül sapı görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada gül sapı gördüyseniz:

  • Size yeni bir iş teklif edilmesi veya mevcut işinizde yeni sorumluluklar yüklenmeniz olasıdır.

Rüyada gül sapı görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sapsız gül görmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarını atlatacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada boğazına bıçak saplanmak hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine inanılır.

Rüyada koluna bıçak saplandığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamura saplanmış araba görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, hayırlı yollara gireceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada sapsız kürek görmek geçim derdi çekeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına işarettir.

Rüyada polis sapkasi takmak ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kılıç saplandığını görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments