Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı gül resmi görmek

Rüyada kırmızı gül resmi görmek

Rüyada kırmızı gül resmi görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, feraha ermeye, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, iyi zamanlar geçireceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı gül resmi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilgili konuları kompanse edebilmek için kendi yapmanız gereken işlerden veya ihtiyaçlarınızdan zaman çalıyor olabilirsiniz.

Rüyada kırmızı gül resmi görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine delalet eder.

Rüyada gül resmi görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına inanılır.

Rüyada gül resmi yapmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ve kırmızı gül görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz gül görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada kırmızı tek gül görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada kırmızı gül hediye etmek yüksek bir makamı olacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına delalettir.

Rüyada beyaz gül ve kırmızı gül görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments