Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun resmi görmek

Rüyada maymun resmi görmek

Rüyada maymun resmi görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada maymun resmi gördüyseniz:

  • Doğru gelmeyen şeylerin parçası olmaktan kaçının.

Rüyada maymun resmi görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada evde maymun beslemek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada maymun yemek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada oyuncak maymun görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine yorulur.

Rüyada maymun beslemek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafeste maymun görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, mutlu olunacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada maymunla sarılmak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet eder.

Rüyada maymun almak çok büyük sorunlar yaşanacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments