Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül lokumu görmek

Rüyada gül lokumu görmek

Rüyada gül lokumu görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hastalanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada gül lokumu gördüyseniz:

  • Uzun soluklu projelerinize yönelmenizde, başarmak için metodlarınızı uyarlamanızda fayda var.

Rüyada gül lokumu görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül lokumu yemek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, bereketli işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin lokum yediğini görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada şeker lokum dağıtmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada findikli lokum yemek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada lokum dükkanı görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, yeni bir makama sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada lokum şekerleme görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada okunmuş lokum görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments