Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada findikli lokum yemek

Rüyada findikli lokum yemek

Rüyada findikli lokum yemek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, bolluğun sürekli olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada findikli lokum yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerini değiştirmeye çalışmamalı kişisel gelişiminize ağırlık vermelisiniz.

Rüyada findikli lokum yemek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine yorulur.

Rüyada küçük lokum yemek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, rahat bir hayata başlayacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokum yemek hayırlı bir döneme girileceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, programların ve projelerin tutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada okunmuş lokum yemek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada gül lokumu yemek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada lokum şekeri yemek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı lokum yemek verilen kararların geri çekileceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil lokum yemek yolunda devam edeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments