Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek fidesi almak

Rüyada çiçek fidesi almak

Rüyada çiçek fidesi almak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalettir.

Rüyada çiçek fidesi almak gördüyseniz:

  • Seksüel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Rüyada çiçek fidesi almak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada çiçek fidesi görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Rüyada çiçek fidesi dikmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, hanenizde bolluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fide dikmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kabak fidesi dikmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına alamet eder.

Rüyada toprağa fide dikmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kiraz fidesi görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sorununu kolayca çözeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments