Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gübre atmak

Rüyada gübre atmak

Rüyada gübre atmak böylece hayatının da düzene gireceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine yorulur.

Rüyada gübre atmak gördüyseniz:

  • Tam pozisyon almışken veya bir yola girmişken meydana gelen gelişmeler planlarınızı bozuyor olabilir.

Rüyada buğdaya gübre atmak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına delalettir.

Rüyada tarlaya gübre atmak zor durumların sona ereceğine, düşmanından uzak olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada gübre atmak karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, ters giden olayların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeye gübre atmak işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada davar gübresi görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalettir.

Rüyada koyun gübresi görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayvan gübresine düşmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inek gübresine basmak bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments