Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun gübresi görmek

Rüyada koyun gübresi görmek

Rüyada koyun gübresi görmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına işaret eder.

Rüyada koyun gübresi gördüyseniz:

  • Aileden kimselerin sorunlarıyla ilgilenecek, yardımcı olmak isteyeceksiniz.

Rüyada koyun gübresi görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, konforunun artacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gübreye basmak başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine yorulur.

Rüyada köpek gübresi görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı işaret eder.

Rüyada toprak ve gübre görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada çiçek gübresi görmek kısa sürede başarısının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine inanılır.

Rüyada gübreli tarla görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada gübre görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada gübreli toprak görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments