Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri yavru kedi görmek

Rüyada gri yavru kedi görmek

Rüyada gri yavru kedi görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gri yavru kedi gördüyseniz:

  • Sizi hiç anlamadıklarını veya söylediğiniz şekilde davranmayacaklarını bilerek hareket etmelisiniz.

Rüyada gri yavru kedi görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, evliliğinde mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru gri kedi görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gri kedi yavrusu görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada gri kedi sevmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri renkte kedi görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada beyaz ve gri kedi görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri kedi görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah ve gri kedi görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments