Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve gri kedi görmek

Rüyada beyaz ve gri kedi görmek

Rüyada beyaz ve gri kedi görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, musibetlerin yaşanacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ve gri kedi gördüyseniz:

  • Çok güvendiğiniz birisine sırlarınızı açabilirseniz, onun yardımını görebilirsiniz.

Rüyada beyaz ve gri kedi görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada beyaz gri kedi görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, büyük adımlar atacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri renkte kedi görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Rüyada yavru gri kedi görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada gri kedi yavrusu görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada gri renkli kedi görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulur.

Rüyada gri yavru kedi görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri kedi görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kişinin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments