Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri kedi sevmek

Rüyada gri kedi sevmek

Rüyada gri kedi sevmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gri kedi sevmek gördüyseniz:

  • Bazıkişilerin hareketleri sizi şaşırtabilir.

Rüyada gri kedi sevmek güzel günler için çalışılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, arkasından gıybet edeceğine rivayet eder.

Rüyada gri yavru kedi görmek kazancın katbekat arttırılacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada siyah ve gri kedi görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gri renkli kedi görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gri renk kedi görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, rahat rahat yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gri kedi yavrusu görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet eder.

Rüyada gri kedi görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada yavru gri kedi görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments