Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri kedi görmek

Rüyada gri kedi görmek

Rüyada gri kedi görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, en tepkedeki kimse olacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, çok üzüntü yaşayacağına, karamsar olacağına işarettir.

Rüyada gri kedi gördüyseniz:

  • Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada gri kedi sevmek dertlerin günden güne artacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gri kedi görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru gri kedi görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gri renk kedi görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada gri yavru kedi görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına inanılır.

Rüyada beyaz ve gri kedi görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye yorulur.

Rüyada gri renkte kedi görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işarettir.

Rüyada gri kedi yavrusu görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments