Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri şapka görmek

Rüyada gri şapka görmek

Rüyada gri şapka görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada gri şapka gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Rüyada gri şapka görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulur.

Rüyada bebeğe şapka giydirmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, yolunda huzurla devam edeceğine işaret eder.

Rüyada örgü şapka takmak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, toplum içindeki değerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada şapka aramak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına şapka giymek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada yırtık şapka görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına işarettir.

Rüyada fötr şapka görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada tüylü şapka görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments