Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şapka aramak

Rüyada şapka aramak

Rüyada şapka aramak mal mülk sahibi olunacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada şapka aramak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla bağlantılı işlerde veya yolculuklar esnasında sorunlar yaşanabilir.

Rüyada şapka aramak dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kavgaların biteceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Rüyada dantel şapka görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına inanılır.

Rüyada atkı şapka görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada başa şapka takmak borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine işarettir.

Rüyada kahverengi şapka takmak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe şapka giydirmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada hacı şapkası görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kalp kırmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deri şapka görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, kimse ile tartışmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments