Rüyada bir yeri fethetmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, dertlerin sonlanacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet etmektedir.
Rüyada bir yeri fethetmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, elini haramdan uzak tutacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet etmektedir.
Rüyada istanbulu fethetmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.
Rüyada dünyayı fethetmek hasret giderileceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine inanılır.
Rüyada yere dökülmüş süt görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına alamet etmektedir.
Rüyada babanın avret yerini görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına inanılır.
Rüyada çocuğu yere düşürmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işarettir.
Rüyada kayarak yere düşmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına delalet eder.
Rüyada yer göstermek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Ehl-i Tabir) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Ehl-i Tabir) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.