Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gri kedi görmek

Rüyada beyaz gri kedi görmek

Rüyada beyaz gri kedi görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, parasal durumun düzeltileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada beyaz gri kedi gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz alanda yeni şeyler öğrenme fırsatı da bulabilirsiniz.

Rüyada beyaz gri kedi görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada beyaz ve gri kedi görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, tecrübe kazandıracağına yorulur.

Rüyada gri kedi yavrusu görmek uzun uzun dalıp gideceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet eder.

Rüyada gri yavru kedi görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalettir.

Rüyada gri renk kedi görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gri renkli kedi görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada gri kedi görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, gözyaşı döküleceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada gri kedi sevmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments