Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri iplik görmek

Rüyada gri iplik görmek

Rüyada gri iplik görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yeni duygular tadacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada gri iplik gördüyseniz:

  • Tavırlarınızdaki veya bazı konulardaki inançlarınızdaki değişiklikler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada gri iplik görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan iplik çıkarmak hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada kısa iplik görmek prestij sahibi olunacağına, kazancının artacağına,, manevi olarak huzur içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada pamuk ipliği görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dikiş ipliği görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğne iplik geçirmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments