Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa iplik görmek

Rüyada kısa iplik görmek

Rüyada kısa iplik görmek şansın çalışmaya başlayacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kısa iplik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Rüyada kısa iplik görmek bolluk ve bereketin artacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, kişisel yeteneklerini geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan iplik çekmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına alamet eder.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada dikiş ipliği görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işaret eder.

Rüyada makarada iplik görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına delalettir.

Rüyada iplik sarmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine delalettir.

Rüyada yün iplik almak çok kötü hissedileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yaptığı işte sivrileceğine delalettir.

Rüyada beyaz iplik iğne görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments