Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri gökyüzü görmek

Rüyada gri gökyüzü görmek

Rüyada gri gökyüzü görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri gökyüzü gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada gökyüzünü gri görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, araba alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri gökyüzü görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada gri aslan görmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine inanılır.

Rüyada gri inci görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, kazancının bol olacağına işarettir.

Rüyada gri kaban giymek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada gri gelinlik giymek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, patron koltuğunda oturacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına delalettir.

Rüyada gri yılan görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gri görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, çözüm yolları bulamayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments