Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri inci görmek

Rüyada gri inci görmek

Rüyada gri inci görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, gözyaşı döküleceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gri inci gördüyseniz:

  • Yeni plan, proje veya ilgi alanları sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada gri inci görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gri kumaş görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gri yılan görmek onlardan büyük hayır göreceğine, başarıların devamlı olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada gri kravat görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gümüş gri araba görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına işarettir.

Rüyada gri fare görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri renk takım elbise görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına tabir olunur.

Rüyada gri eşek görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hastalığının düzeleceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments