Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri yılan görmek

Rüyada gri yılan görmek

Rüyada gri yılan görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, bekarlar için evlenmeye, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, güzel haberlerin alınacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine alamet eder.

Rüyada gri yılan gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları işlere size yardım edebilecek kadar fazla zaman ayırmaları mümkün olmayabilir.

Rüyada küçük gri yılan görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyu gri yılan görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, makamının tehlikeye gireceğine alamet eder.

Rüyada büyük gri yılan görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık gri yılan görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gri renk yılan görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine alamet eder.

Rüyada gri yılan görmek kendi işini kuracağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine alamet eder.

Rüyada gri yılan öldürmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, başarıya giden yollarının açılacağına inanılır.

Rüyada gri inek görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments