Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri domuz görmek

Rüyada gri domuz görmek

Rüyada gri domuz görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada gri domuz gördüyseniz:

  • Farklı yerlere yapılacak seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada gri domuz görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gri pantolon giydiğini görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gri renkli güvercin görmek o işten ekmek yiyeceğine, engellerin aşılacağına, çok büyük yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada gri inci görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada gri kedi görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada gri çizme giymek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine rivayet eder.

Rüyada parlak gri renk görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, talihinin artacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işarettir.

Rüyada herşeyi gri görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments