Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri çizme giymek

Rüyada gri çizme giymek

Rüyada gri çizme giymek iş ve mekan değiştireceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, zor durumda kalınacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri çizme giymek gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı veya ticari bağlantılarınızı ilgilendiren ilişkilerinizin maddi anlamda size fayda mı yoksa zarar mı getirdiğini sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada gri çizme giymek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gri çizme görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa çizme giymek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun siyah çizme giymek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalettir.

Rüyada yeni çizme giydiğini görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çizme giydiğini görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada deri çizme giydiğini görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalettir.

Rüyada çok uzun çizme giymek maddi zarara uğrayacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments