Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri renkli güvercin görmek

Rüyada gri renkli güvercin görmek

Rüyada gri renkli güvercin görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri renkli güvercin gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz türden gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada gri renkli güvercin görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına işaret eder.

Rüyada gri renk güvercin görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, hayır getirecek yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gri güvercin görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri güvercin yakalamak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada gri güvercinler görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, bir yere taşınmaya yorulur.

Rüyada gri renk kazak görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, içinin hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada gri renkli kedi görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada gri renk elbise giymek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, makam ve rızık sağlayacağına, şan şöhret kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments