Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözyaşı akıtmak

Rüyada gözyaşı akıtmak

Rüyada gözyaşı akıtmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, kariyerinin yükseleceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, maddi sorunlarının artacağına, istediği herşeye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gözyaşı akıtmak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda ufak tefek stresler yaşanabilir.

Rüyada gözyaşı akıtmak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla su akıtmak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın zehrini akıtmak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, ticarete atılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrar akıtmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine inanılır.

Rüyada suyu boşa akıtmak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulur.

Rüyada cerahat akıtmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada iltihap akıtmak işlerin canlanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada yılan zehrini akıtmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments