Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gözlü bebek görmek

Rüyada yeşil gözlü bebek görmek

Rüyada yeşil gözlü bebek görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kendisi için mal mülk alacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gözlü bebek gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

Rüyada sarışın yeşil gözlü bebek görmek zor durumların biteceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada yeşil gözlü bebek doğurmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü erkek bebek görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sarışın yeşil gözlü erkek bebek görmek o kimselerden menfaat göreceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü bebek emzirmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil gözlü bebek görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil gözlü bir bebek görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, zorluğa düşeceğine, uzun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments