Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün olmadığını görmek

Rüyada gözünün olmadığını görmek

Rüyada gözünün olmadığını görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, uzun sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünün olmadığını gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi başarıyla ilerletebilirsiniz.

Rüyada bir gözünün olmadığını görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, rahatın yerine geleceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada gözünün olmadığını görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada göz bebeğinin olmadığını görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerinin olmadığını görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşının olmadığını görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, umutlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağın olmadığını görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağının olmadığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments