Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir gözünün olmadığını görmek

Rüyada bir gözünün olmadığını görmek

Rüyada bir gözünün olmadığını görmek eşlerinin kapanacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir gözünün olmadığını gördüyseniz:

  • Zevklerinizde modernden ziyade klasiğe dönüş olabilir.

Rüyada gözlerinin olmadığını görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada bir gözünün olmadığını görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Rüyada gözünün olmadığını görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, başarısızlıklara düşeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada göz bebeğinin olmadığını görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada kafanın olmadığını görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği olmadığı halde bebek emzirmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının dişinin olmadığını görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments