Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün çıkarıldığını görmek

Rüyada gözünün çıkarıldığını görmek

Rüyada gözünün çıkarıldığını görmek endişelerin sona ereceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünün çıkarıldığını gördüyseniz:

  • Aslında görmezden gelinmesi gereken durumları detaylarına kadar ele alarak veya detayları öğrenmeye çalışarak hata yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada gözünün çıkarıldığını görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin çıkarıldığını görmek işlerin yavaşlayacağına, hayra ve esenliğe, bunun için sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözünü çıkardığını görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalettir.

Rüyada evlilik yüzüğünü çıkarıp atmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, güzel bir hayatı olacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada ayaktan diken çıkartmak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden su çıkartmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkandan çıkarılmak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, rakiplerini alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişi çıkardığını görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments