Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünü çıkardığını görmek

Rüyada gözünü çıkardığını görmek

Rüyada gözünü çıkardığını görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, rakiplerine yenileceğine, gelirinin artacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, güzel fırsatların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünü çıkardığını gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız maddi birikim yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada gözünü çıkardığını görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalettir.

Rüyada gözlerinin çıkarıldığını görmek güzel işler yapacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet eder.

Rüyada gözünün çıkarıldığını görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada dişini çıkartmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına inanılır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin diş çıkardığını görmek iyi ruh halinin bozulacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, maneviyata yöneleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının işten çıkarılmasını görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evlilik yüzüğünü çıkarıp atmak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının su çiçeği çıkardığını görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments